WERKEN BIJ ZWERFKEI

 

Personeel gezocht!

Werken bij dé buitensportspecialist van Nederland?

Hou je ervan om eropuit te gaan? Kamperen op de mooiste plekjes, prachtige wandelingen maken, survivallen of de bergen verkennen, en wil je je kennis hiervan graag delen? Dan hebben wij de baan voor jou!

Wie zoeken wij?

Je houdt van aanpakken. In de winkel is altijd iets te doen. Je belangrijkste taak is het helpen van klanten maar is het rustig dan vul je aan, prijs en beveilig je artikelen, help je met de webshop of help je met de prachtige aankleding van onze winkel.

Je bent goed in het luisteren naar anderen, je gaat klanten perfect adviseren wat ze nodig hebben voor hun avonturen, van het lopen van de Nijmeegse vierdaagse of het bekijken van prachtige tempels in Thailand tot het op expeditie gaan op de zuidpool. Van tentharingen tot klimschoenen en van branders tot Gore-tex jassen, jij en je collega’s zorgen ervoor dat de klant weg gaat met de beste uitrusting.

Wat bieden wij?

Ben je slechts 8 uur beschikbaar of wil je full-time (38 uur) werken? Wij bieden een grote diversiteit aan contracten. Wel vragen wij je om te werken wanneer de meeste mensen shoppen, de zaterdag behoort daarom altijd tot de werkweek.

Je komt werken binnen een gezellig team van outdoorenthousiasten, regelmatig krijg je interessante clinics van bekende merken om meer te leren over hun producten. Je krijgt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, je bouwt pensioen op en je krijgt ook nog eens 20% personeelskorting.

Zie je dit allemaal helemaal zitten? Mail dan je motivatie en je CV naar werkenbij@zwerfkei.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN

 
Winkel openingstijden en adres
Openingstijden deze week:
Ma 13:00 - 18:00 uur
Di 09:00 - 18:00 uur
Wo 09:00 - 18:00 uur
Do 09:00 - 18:00 uur
Vr 09:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo gesloten
 
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
summer