VOEDING

Advies over Voeding

 

Als u door de natuur trekt, is het soms onmogelijk om onderweg eten te kopen of alle verse ingrediënten mee te torsen. Daarom verkoopt Zwerfkei veel verschillende smaken voorverpakte droogmaaltijden. Wij hebben naast de maaltijden ook hartkeks, energierepen en beef jerky.
 

Wat is een droogmaaltijd?

Deze merken hebben een uitgebreid assortiment: van ontbijtproducten tot toetjes en van vegetarische pastamaaltijden tot gehaktschotels. De meeste varianten worden in zowel een éénpersoons- als een tweepersoonsmaaltijd gemaakt.
 

Hoe maak ik zo'n droogmaaltijd klaar?

Het bereiden van een droogmaaltijd is erg eenvoudig: u scheurt de zak open, giet er kokend water in en laat het een minuut of wat verder garen in de zak zelf. Daarna kunt u het direct uit de zak of vanuit een pannetje eten. Omdat het best diepe zakken zijn, is het handig om een extra lange lepel mee te nemen.
 

Extra tips

  • Honger onderweg? U kunt onderweg als tussendoortje ook energierepen of hartkeks meenemen. Dit zijn erg energierijke tarwekoekjes. Daarnaast verkopen wij ook voorverpakt, gedroogd vlees (beef jerky).
     
  • Is het erg koud? Stop de droogmaaltijd tijdens het garen onder uw jas, zodat u lekker opwarmt tijdens het wachten.
     
  • Bent u een grote eter? Neem dan wat voorgebakken dunne tortillawraps of pannekoekjes mee en rol dan de inhoud van de maaltijd daarin en vouw de wrap eromheen. Zo wordt het een wat grotere maaltijd.

 

Bekijk alle producten in de categorie Voeding

Bekijk alle gefilterde producten in de categorie Voeding

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

IN DEZE CATEGORIE
Bekijk 95 artikelen  

OPENINGSTIJDEN

 
Winkel openingstijden en adres
Openingstijden deze week:
Ma 13:00 - 18:00 uur
Di 09:00 - 18:00 uur
Wo 09:00 - 18:00 uur
Do 09:00 - 18:00 uur
Vr 09:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo gesloten
 
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
summer