KLANTENSERVICE

Hieronder vind u allerlei informatie over de winkel, de webshop, onze service en advies. Heeft u een vraag of opmerking waar u geen antwoord op kunt vinden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen: via telefoon 0348-421648 of email info@zwerfkei.nl

VEELGESTELDE VRAGEN

Parkeren op zaterdag!

Op zaterdag kunt u parkeren op onze ruime parkeerplaats aan de westzijde van de Jaap Bijzerwetering.

Kan ik met creditcard betalen?

U kunt bij Zwerfkei in de winkel alleen met Visa, Mastercard creditcard, pin en contant betalen.

Kan ik mijn aankopen ruilen die in de winkel gekocht zijn?

U kunt uw aankopen binnen 10 dagen ruilen op vertoon van de aankoopnota. Wanneer u een klantenkaart heeft kan dit zelfs binnen 60 dagen. Wanneer u een product wilt ruilen kunt een ander product uitzoeken of een tegoedbon krijgen voor het bestede bedrag. Uitverkoop-, EHBO-, bergsportartikelen, ondergoed en speciaal voor u bestelde artikelen worden niet geruild.

Kan ik kleding laten repareren?

Kleding is altijd aan slijtage onderhevig en met name ritsen willen na vele jaren intensief gebruik nog wel eens kuren gaan vertonen. Ook voor andere reparaties kunt u terecht bij de service-balie. Houdt u er rekening mee dat kleding voor reparaties of garantiegevallen altijd schoon moet zijn.

Valt slijtage onder garantie?

Nee, slijtage door gebruik valt niet onder garantie, elk product zal na verloop van tijd slijten. Wanneer er sprake is van extreme slijtage bij normaal gebruik kan er sprake zijn van een materiaalfout, dit zal nader bekeken moeten worden.

Kunt u branders reinigen?

Zwerfkei is in het gelukkige bezit van een Elma sonicator. Dit is een ultrasoon trilbad, waarin uw brander tot in de meest vervelende uithoeken wordt gereinigd. Wanneer uw brander bij Zwerfkei is gekocht is deze service kostenloos. Maakt u wel even een afspraak.

Verzoolt u schoenen?

Zwerfkei werkt samen met een gerenommeerde schoenmaker om berg- en wandelschoenen te laten verzolen. Kijk hier voor meer informatie. Levert u de schoenen echter wel schoon in, en wilt u de veters en de inlegzool er uit halen alstublieft.

Kan er iets aan knellende schoenen gedaan worden?

Jazeker! Onze schoenmaker kan schoenen oprekken in de breedte. U zult wel duidelijk aan moeten geven waar de schoen moet worden opgerekt. Het is namelijk plaatselijk waar de schoen word opgerekt.
In de lengte oprekken is helaas niet mogelijk.

Kan mijn donzen slaapzak / donsjas gewassen worden?

U kunt uw donzen slaapzak / donsjas via Zwerfkei laten wassen. Bij de jas wordt tevens de buitenstof opnieuw geïmpregneerd. U kunt de te wassen slaapzak / donsjas bij de service-balie inleveren. Kijk hier voor meer informatie over onze kleding was-service of hier voor onze slaapzak was-service.

Mijn slaapzak is te koud, kan deze bijgevuld worden?

Meestal is wassen genoeg om een slaapzak weer warmer te maken. Bijvullen is niet mogelijk bij kunstvezel gevulde slaapzakken, maar de meeste donzen slaapzakken kunnen worden bijgevuld. Echter kunnen er hier wel veel problemen bij ontstaan. Oude buitentijken zijn zwakker en droger geworden. Omdat na het loshalen van een stiksel nooit dezelfde gaatjes weer gebruikt kunnen worden zullen dit veelal gaatjes blijven en de kans op interne- of externe lekkage is aanwezig. Denk eraan om ook een goede isolerende slaapmat te gebruiken en bij kou de capuchon van de slaapzak te gebruiken. Een (extra warme) lakenzak kan ook enkele graden isolatie toevoegen.

Mijn tent is lek!

Meestal is een tent niet lek maar moeten de naden van het tentdak geseald worden. Seamseal hiervoor is vaak bijgeleverd bij de tent. Lees de gebruiksaanwijzing van uw tent door voor instructies.

Hoe onderhoud ik mijn schoenen/tent/rugzak/slaapzak?

Bij de verschillende produkten op deze site vindt u informatie over onderhoud. Kijkt u daarnaast ook eens op onze onderhoudspagina waar voor verschillende productgroepen onderhoudstips gegeven worden.

Waxt u ski´s?

Nee, voor onderhoud aan telemark-, tour- en tourlanglaufski’s verwijzen wij u door naar MK-Skiservice in De Bilt.

Heeft u aanbiedingen?

In de permanente uitverkoophoek van Zwerfkei vindt u altijd mooie aanbiedingen uit diverse productgroepen.

Heeft Zwerfkei ook cadeaubonnen?

Zwerfkei heeft digitale cadeaubonnen waarvan de waarde zelf te bepalen is! Te koop in de winkel of via onze webshop.

Zijn honden in de winkel toegestaan?

Nee, honden zijn niet toegestaan in ons pand. Uw hond kan wel droog buiten staan.

Honden mogen bij Zwerfkei niet naar binnen omdat wij in onze koffiehoek etenswaren en drinken hebben voor klanten. Bovendien hangt er in onze winkel veel kostbare kleding, die wij graag schoon en fris willen houden. Een uitzondering wordt gemaakt voor blindengeleidehonden.

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN

 
Winkel openingstijden en adres
Openingstijden deze week:
Ma 13:00 - 18:00 uur
Di 09:00 - 18:00 uur
Wo 09:00 - 18:00 uur
Do 09:00 - 18:00 uur
Vr 09:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo gesloten
 
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
summer