MAATREGELEN

Fysiek winkelen weer mogelijk, Online 24/7

Maatregelen vanaf zaterdag 26 juni

De versoepelingen gaan in een rap tempo, fijn dat we u weer op een normale manier mogen ontvangen.

Veel van onze medewerkers zijn echter nog niet ingeënt. Wij verzoeken u daarom dringend, voor de veiligheid van onze medewekers, toch een mondkapje te dragen en natuurlijk anderhalve meter afstand te houden

In de winkel hebben we nog steeds de maatregelen die nodig zijn:

  • Kom alleen, vermijd drukte
  • Mondkapje niet verplicht, maar wij vragen je dringend om er wel een te dragen, voor de veiligheid van onze niet ingeënte medewerkers!
  • Ontsmet bij binnenkomst je handen
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Blijf bij klachten thuis!

Bestellingen Ophalen

Het is mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Vanaf 10 uur ‘s ochtends kunt u bij ons terecht in Woerden. Bestel (en betaal) via onze webshop en kies bij ‘Bezorgwijze’ voor ‘Afhalen bij Zwerfkei’. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat krijgt u een melding via uw mail. Houd daarbij rekening met tijd tussen bestellen en ophalen.

Bestelt u liever telefonisch? Bel dan tijdens onze opoeningstijden met 0348-421648. Wij voeren uw bestelling in en u krijgt van ons een betaallink per email. Nadat wij de betaling hebben ontvangen maken wij uw bestelling in orde

U kunt op onze afhaalpagina lezen hoe het in zijn werk gaat.

Verzenden en retourneren

De pakketpunten van PostNL blijven open zodat u daar terecht kunt voor het ophalen als u uw pakket niet thuis kunt ontvangen.

Houd wel rekening met vertraging bij de post. Zie ook bezorgvragen tijdens Corona.

Ook het retourneren van pakketten kan via deze pakketpunten - of direct via uw postbode (voor meer info over retourneren van online aankopen: https://www.zwerfkei.nl/service/retour-en-ruilen).

Mocht het retourneren via de post niet tot de mogelijkheden behoren, dan kunt u hopelijk na de lockdown weer bij ons in de winkel terecht. Houd tegen die tijd onze website in de gaten voor de openingstijden. Uiteraard hanteren we, gegeven de huidige situatie, flexibele termijnen voor het retourneren en ruilen van artikelen.

Telefonisch contact

Heeft u vragen over verzendingen, retourneren of reparaties? Of wilt u graag persoonlijk advies over een aankoop? Onze medewerkers zijn op maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereiken.

Bereikbaarheid via de chat

Ook via de chat op de website kunnen onze medewerkers u te hulp staan. We proberen de chat zoveel mogelijk beschikbaar te hebben, ook 's avonds en in het weekend.

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN

Webshop
Vandaag besteld, dinsdag in huis* zie verzendtijden
 
Winkel openingstijden en adres
Openingstijden deze week:
Ma 13:00 - 18:00 uur
Di 09:00 - 18:00 uur
Wo 09:00 - 18:00 uur
Do 09:00 - 18:00 uur
Vr 09:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo gesloten
 
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
 
Met het gebruik van de site accepteert u het gebruik van cookies en onze privacyverklaring. U kunt desgewenst bepaalde cookies uitschakelen. Lees meer...
 
 Opgelet
 Error
 Succes!
 Note