KEUZEHULP

De Zwerfkei specialisten adviseren u

Zwerfkei is al 40 jaar dé specialist op het gebied van bergsport, buitensport, lichtgewicht-kamperen en wandelen. In die tijd hebben we enorm veel ervaring opgedaan met de beste materialen, de beste constructie, de beste pasvorm van wandelschoenen, bergschoenen, tenten, rugzakken, kleding, slaapzakken enzovoort. Al deze ervaring gebruiken wij dagelijks in onze winkel in Woerden om u voor te lichten en te adviseren bij uw aankoop.

Bovendien proberen wij in ons assortiment alleen die artikelen op te nemen, waarvan wij zelf overtuigd zijn van de beste kwaliteit.

In de winkel kunt u bovendien alles zelf proberen: u kunt uw schoenen testen op ons bergpad, uw rugzak passen in de juiste maat met gewicht, in uw slaapzak liggen in onze vriescel (op aanvraag), uw brander aansteken vóór u op vakantie gaat en uw hoofdlamp testen als het écht donker is.Zo gaat u altijd het best voorbereid op weg.

Ook als u niet in de gelegenheid bent om in Woerden de outdoorsfeer op te snuiven, kunt u gebruik maken van onze ervaring en expertise. Lees hieronder informatie in één van onze keuzehulpen, en kies het product dat het best bij u past.

Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers, als u er nog niet helemaal uitkomt: bel ons op 0348-421648, of stuur een email naar info@zwerfkei.nl.

summer